Om PUFF

  PUFF - Presentgrossisternas Företagarföreningen för grossister och tillverkare inom present-, interiör- och designbranschen.

  Företagarföreningen PUFF

  riktar sig till svenska grossistföretag och tillverkare inom present, interiör, hemiredning, design, barn & lek samt delikatesser & godis. Grossister i denna bransch var helt i avsaknad av en samordnande organisation tills PUFF bildades 1989.
  Det är viktigt att företag inom vår sektor är sammanslutna i EN förening och EN gemenskap. Ju fler medlemmar vi är, desto mera kan vi uträtta!

  PUFF

  är en branschorganisation och med stor enighet uppnår vi större tyngd, styrka och status.

  Vilka förmåner har då DITT företag av ett medlemskap i PUFF?

  Du får regelbundet ett nyhetsbrev via e-post med information om uppdateringar angående våra avtal och andra nyheter som kan vara av intresse för dig. Du har tillgång till Solidet och kan kontrollera dina befintliga och nya kunder direkt på nätet. Du har flera bra avtal som gör din vardag lite lättare och billigare och är du utställare på Formex kan du få tillgång till ett antal förmåner. Utöver det så har du försäkringar och annat som ingår i ditt medlemskap.  Dessutom så finns denna sida, www.puff.se, där vi arbetar aktivt med att att exponera alla medlemsföretag, butiker kan göra produktsökning och får då information om vilka medlemmar som har denna produkt med i sin beskrivning av företaget, kunden kan sedan klicka vidare till er egen hemsida.

  Våra avtal omfattar:

  Inkassoföretag - Fraktavtal, inriker och utrikes - Försäkringar - Finansiella tjänster - Advokatbyråer- Formexmässan - Drivmedel - Kontorsmatrial - Hotell - Lager och kontorsutrustning - diverse avtalsmallar - Kreditupplysningar - Emballage & packmaterial - Datatjänster.

  Som utställare på Formex ställs du inför många olika frågor. PUFF har en regelbunden kontakt med mässan och tar upp frågor av allmänt intresse för utställare för att förbättra utställarnas villkor.

  PUFF har idag över cirka 900 medlemsföretag anslutna. I slutet av 1993 bildade PUFF ett till föreningen helägt aktiebolag PUFF AB, vilket är rörelsedrivande. Ekonomin i föreningen är stabil.

  Vi är ständigt öppna för nya förslag och idéer till aktiviteter och avtal som kan gynna flertalet medlemmar så hör gärna av dig med dina synpunkter.

  Vem kan bli medlem i PUFF?

  För att bli medlem i PUFF - Presentgrossisternans Företagarföreningen - skall ni vara ett svensk grossistföretag eller tillverkare inom present, interiör, hemiredning, design, barn & lek samt delikatesser & godis och företrädesvis sälja till återförsäljare.
  Butiker och renodlade e-handelsföretag som bara riktar sig till konsumenter kan inte bli medlemmar i PUFF.

  Ett medlemskap i PUFF kostar 2022:

  5.000:- + moms i inträdesavgift = en engångsavgift (man köper in sig på befintliga avtal)
  800:- + moms. = serviceavgift
  50:- = medlemsavgift (ej avdragsgill)
  Medlemsavgift och serviceavgift löper på kalenderår.

  I det fall ni äger två eller flera företag kan företag nummer två erbjudas ett s.k koncernmedlenskap. Det innebär att företag nummer två endast betalar en medlemsavgift och 25% av serviceavgiften. Ingen inträdesavgift utgår för företag nummer två.

  Med Vänliga Hälsningar
  Stefan Juhlin
  PUFF

  Medlemsansökan hittar du här


  PUFF kan nås på följande adress:

   

  PUFF / Presentgrossisternas Företagarförening

  PUFF AB

  Kungsgatan 7
  542 30 Mariestad
  Mobil: 0705-57 55 05
  Organisationsnummer: 556477-1334
  info@puff.se

  Presentgrossisternas Företagarförening

  Vi förenklar ditt företagande!  Vi på PUFF arbetar med svenska grossistföretag och tillverkare för att kunna skapa en stark förhandlingspartner när avtal ska slutas. Vi består idag av cirka 900 medlemmar runt om i sverige.

  Bli medlem hos oss du med!

  Bli medlem